HaBib مدیر سایت وضعيت: آفلاين 22 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 214 امتياز: 3670 تشکر کرده: 1 تشکر شده 17 بار در 15 پست
محل سكونت: ارومیه
ارسال شده در: جمعه، 14 اسفند ماه ، 1388 16:44:02 موضوع مطلب: جدایی حبیب رزمی...!
سلام دوستان.من یه مدتی هست که مشکل یوزر و پسورد پیدا کردم برا همین نمیتونم آپ کنم.الانم که این خبر رو مینویسم شانسی وارد سیستم شدم.
دوستان به مناسبت سال نو من یه آهنگ جدید خوندم ولی این کارم با دیگر آهنگام فر داره و یه کم سبکش به سبک آهنگهای ترکیه هست.ولی یه شعر دلنشین و عاشقانه داره که خودم شعرشو سرودم.خیلی لز دوستان خواستن که این آهنگ رو پخش کنم ولی میخوام عیدی سایت شادمهر استار به هواداران شادمهر و بازدیدکننده هاش باشه و همزمان با تحویل سال نو پخشش کنیم .برا این که حرف دوستان رو زمین نندازیم شعر این آهنگ رو براتون میزارم تا استفاده کنید و منتظر بمونید تا آهنگ رو پخش کنیم .یاد آور بشیم که این آخرین کاره منه و با دنیای موسیقی خداحافظی میکنم.تو این اهنگ از هیچ افکتی رو صدام استفاده نکردم و صدای اصلی هست.موفق باشین.
من که باورم نمیشه..دیگه نیستی تو کنارم من که باورم نمیشه ..دیگه دستاتو ندارم
من که عاشق تو بودم..ای همه بود و نبودم همه ترانه هامو ..من به عشق تو سرودم
ناز عشقت واسه دلم..بیا هنوز عاشقتم بی تو من دیوونه میشم..بد جوری تنگ میشه دلم
تویه بد روزگاری قسمتم شد جدایی دیگه طاقت ندارم ..بیا برگرد کجایی
چند روزه که رفتی و از تو خبر ندارم تو این سکوت و تکرار بد جوری کم میارم
تو که اینجوری نبودی گفتی برمیگردی زودی اگه رفتن تو دلت بود.. چرا قلبمو ربودی _________________ درشت نمی نویسم ، (( دوستت دارم ))
دوستت دارم ، اماکوچک
درست هم قد سطر اول
Dehati هوادار فعال وضعيت: آفلاين 22 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 148 امتياز: 12851 تشکر کرده: 10 تشکر شده 10 بار در 10 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 اسفند ماه ، 1388 21:41:17 موضوع مطلب:
حبیب جان....
اینکه قصد خداحافظی از دنیای موسیقی رو داری...خیلی دردآوره..چیزی ندارم که بگم...واقعا حیرت زده شدم
ولی کاش برگردی از تصمیمت _________________ تو هم درگير تشويشي...مثه حالي كه من دارم
براي ديدنت امشب...تمام سال بيدارم
HaBib مدیر سایت وضعيت: آفلاين 22 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 214 امتياز: 3670 تشکر کرده: 1 تشکر شده 17 بار در 15 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 11:09:55 موضوع مطلب:
دوستان لطف دارن ولی ایشالاه تابستان امسال امید میاد ایران برا ظبط آلبوم.شاید تو اون آلبوم اگه امید بخواد همکاری داشته باشیم. _________________ درشت نمی نویسم ، (( دوستت دارم ))
دوستت دارم ، اماکوچک
درست هم قد سطر اول
ارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 11:11:29 موضوع مطلب:
دوستان لطف دارن ولی ایشالاه تابستان امسال امید میاد ایران برا ظبط آلبوم.شاید تو اون آلبوم اگه امید بخواد همکاری داشته باشیم. _________________ درشت نمی نویسم ، (( دوستت دارم ))
دوستت دارم ، اماکوچک
درست هم قد سطر اول